Menu

Reis naar Roemenië

25-07-2022

Reis naar Roemenië

Nadat we de reis in de maand Juli hebben moeten cancelen wegens het overlijden van onze (schoon)vader, trouwe supporter en deelnemer aan reizen naar Kosovo, kunnen we nu meedelen dat de reis alsnog plaats gaat vinden in September 2022.

Deze reis gaat er iets anders uitzien dan aanvankelijk gepland. Ik (Hans) zal nu niet naar Hongarije gaan, maar vooral meebouwen aan het gastenverblijf van onze vrienden Nieck en Emma Plantenga in Roemenië.

Zij runnen daar al jaren de stichting 'Bouwen met een missie'. Ze wonen met hun twee kinderen in Cluj-Napoca, en zetten daar hun tijd en talenten in om - waar de nood hoog is bij plaatselijke bevolking - ondersteuning te geven in bouwprojecten en in de praktijk ook vaak voedselvoorziening. Nieck werkt hierbij samen met de plaatselijke bevolking en plaatselijke kerken/gemeentes.

Op dit moment is Nieck bezig om een gastenverblijf op hun eigen terrein te bouwen, zodat familie, vrienden of mensen die projectmatig komen helpen een plek hebben waar ze kunnen verblijven.
Ik zie er naar uit om samen met een team vanuit Nederland hen te kunnen helpen, zowel om te bouwen als ook om aanbidding te leiden.
Want ook hier geldt: weten dat je er niet alleen voor staat als zendeling, maakt zo'n groot verschil!

Giften voor dit project of projecten in het algemeen worden zeer gewaardeerd!
U kunt hiervoor de onderstaande gegevens gebruiken.

Closer to His Heart Ministries
NL68INGB0007272341 o.v.v. Project Roemenië of o.v.v. Projecten Algemeen.

Copyright © 2024 Weer een  Brovisuals  website
envelopescreenarrow-up-circle