Menu

Verslag Bouwproject Roemenië 2022

20-09-2022

Verslag Bouwproject Roemenië 2022

Mijn tijd in Roemenië zit er inmiddels weer op. Het was een intensieve reis maar wat ben ik dankbaar voor wat God heeft gedaan.

Een paar dagen na mijn aankomst in Cluj-Napoca kwam er een team vanuit Nederland om ook mee te helpen met het project. Het was mooi om zo de handen ineen te slaan en dienstbaar te zijn. De eenheid in het team was bijzonder.

Ruim een week lang hebben we Nieck en Emma mogen helpen met hun project om een gastenverblijf te bouwen. Naast het meehelpen met het project hebben ik dagelijks aanbidding mogen leiden en mocht ik zondagochtend en avond spreken in Roma gemeentes die we bezochten en hebben we als team een stuk van de aanbidding gedaan. Toen ik 's-morgens deze gemeente binnen kwam was het aanbiddingsteam van de gemeente al bezig met de aanbidding en liepen we direct de heerlijke krachtige aanwezigheid van God binnen terwijl de hele gemeente vol overgave God aanbad.

Na de spreekbeurt kwamen diverse mensen naar voren voor gebed en werden diverse mensen aangeraakt door Gods kracht.
Tussen de diensten door werden we heel gastvrij bij de voorganger en zijn gezin uitgenodigd voor een heerlijke maaltijd. Wat een dienstbare en nederige mensen. Het is een groot voorrecht om in contact te komen met deze voorganger en zijn vrouw. In de toekomst hopen we meer met elkaar te mogen doen.

Er is zoveel te doen en mensen zijn zo open om meer van God te ontvangen. Of het nu het geven van je getuigenis is, een arm om iemand heen slaan, bouwen, bemoedigen, bidden, etc.
God wil ons stuk voor stuk gebruiken om een zegen te zijn voor de gebrokenen.

Profetie en gebed na de preek

Zo hebben we ook een afkickkliniek bezocht, aanbidding geleid en mochten we voor deze mooie kerels bidden en hen bemoedigen.

Teen Challenge, een plek waar jongens terecht kunnen die door de omstandigheden van het leven in verslaving terecht zijn gekomen, sommigen verstoten en verlaten door eigen ouders.

Bijzonder was ook het bezoek aan een Roma dorpje waar het team een kinderprogramma deed. Het enthousiasme en de blijdschap van de kinderen was ontroerend. Ook ouders en andere mensen deden enthousiast mee. We hebben ook voor diverse mensen gebeden en één van de mannen gaf zijn leven aan Jezus.

Al met al was het weer een fantastisch mooie outreach. Deze outreach is mede mogelijk gemaakt door de mooie giften die we van diverse mensen mochten ontvangen. Elke cent komt precies daar waar je het voor gegeven hebt. Onze dankbaarheid daarvoor is groot!

Mocht jij in de toekomst mee willen op één van de outreaches van Closer to His Heart Ministries en op deze manier door God gebruikt worden, stuur dan even een persoonlijk berichtje naar info@closertohisheart.com zodat we je op de hoogte kunnen houden van de komende outreaches.

Jezus reisde langs alle steden en dorpen. Hij gaf de mensen les in hun synagogen. Hij vertelde het goede nieuws van het Koninkrijk. En Hij genas alle ziekten en kwalen. Toen Hij de grote groepen mensen zag, had Hij heel veel medelijden met hen. Want ze waren moe en hulpeloos, zoals schapen die geen herder hebben. En Hij zei tegen de leerlingen: “De oogst is wel groot, maar er zijn te weinig arbeiders. Bid daarom tot de Heer van de oogst dat Hij arbeiders stuurt om de oogst binnen te halen.” 
(Mattheüs 9:35-38, BB)

Wat wij nu doen, kunnen we alleen doen dankzij jullie financiële support en gebed.

Draag je ons werk een warm hart toe en ben je in de gelegenheid om ons eenmalig of maandelijks te supporten?
Overweeg dan om Closer to His Heart te ondersteunen met een donatie.

Je kunt je gift overmaken naar NL68 INGB 0007 2723 41 tnv Stichting Closer To His Heart Ministries.

Bij voorbaat dank!

Ook wanneer je mee wilt bidden via een gebeds app tijdens een reis of andere actie, dan horen we dat graag even persoonlijk of via een app of mailtje!

Copyright © 2024 Weer een  Brovisuals  website
envelopescreenarrow-up-circle