Menu

Naar Roemenië samen met stichting Welkom Thuis 28 nov. t/m 5 dec. 2023

11-10-2023

Naar Roemenië samen met stichting Welkom Thuis 28 nov. t/m 5 dec. 2023

Voor de tweede keer dit jaar reizen we af naar Roemenië. Dit keer samen met onze lieve vrienden van stichting Welkom Thuis. Wat is het mooi om samen te werken, elkaar wederzijds te versterken en nu ook samen deze reis te kunnen gaan maken. Voor sommigen de eerste keer vliegen, de eerste keer op zendingsreis, dus in alle opzichten spannend en we zijn vol verwachting.

Sighișoara

We zullen verblijven bij David en Rodica McGuire van stichting AMEN TRUST in Sighișoara. Wij zullen hen dienen en helpen bij de projecten die zij daar hebben. Van hotdogs uitdelen op straat, voedselpakketten bij mensen thuisbrengen, tot het delen van het evangelie van Jezus, de enige échte HOOP in deze wereld.

In het weekend zullen we te gast zijn in de Roma-gemeentes van Nelu en Anca Cocos. Spreken, getuigenissen delen, aanbidding leiden, bidden met mensen, connecten, bemoedigen... We zien er enorm naar uit om de Liefde van Jezus te delen in woord en daad. Het mooie van het samenwerken met plaatselijke gemeentes en organisaties is dat er op de lange termijn wordt gewerkt aan oplossingen. Wij mogen bijdragen in de kostbare druppels op de spreekwoordelijke gloeiende plaat, maar we laten ze achter met een netwerk van trouwe zendelingen ter plekke.

Mocht je het voedselproject willen ondersteunen: Voor €20,- doneer je al 1 voedselpakket voor 1 familie.

Daarnaast hebben we ook heel dringend jullie ondersteuning nodig om deze reis weer mogelijk te maken.
Eenmalig of op regelmatige basis. We willen heel graag blijven doen wat we doen, niet voor onszelf, maar omdat de nood zo groot is. Zowel in Nederland als daarbuiten.

Mede dankzij jullie giften kunnen wij doorgaan met het ondersteunen van zendingswerkers. En kunnen we deelnemers kennis laten maken met een stuk zendingswerk. We zijn altijd weer verbaasd en dankbaar dat God hierin voorziet, mede door jullie heen.

Doneren kan hier.
o.v.v. Voedselpakketten en hulp ter plaatse
of
o.v.v. Support algemeen

Mocht je biddend willen ondersteunen, dan kan dat door deel te nemen aan de gebedsapp, die speciaal rondom onze reizen actief is. Laat het weten! Het is echt een app voor gebedspunten, géén app om op de hoogte te kunnen blijven.

Er is nog een enkele plek beschikbaar om mee te gaan met deze reis, maar we zitten bijna aan de max. Mocht je dit overwegen en meer info willen, je kunt ons benaderen via de contact pagina.

Uitzicht over de bergdorpjes waar we de Roma-gemeentes zullen bezoeken.

Het uitdelen van voedselpakketten bij de arme gezinnen.

Copyright © 2024 Weer een  Brovisuals  website
envelopescreenarrow-up-circle