Menu

Enorm BEDANKT

21-11-2023

Enorm BEDANKT

We zijn heel erg dankbaar voor alle giften die we mogen ontvangen voor de reis naar Roemenië en ook speciaal voor de voedselpakketten. Wat ontzettend bemoedigend!

Er kwamen ook nog wat vragen naar ons toe over de voedselpakketten.
Die gaan we hieronder beantwoorden!

Nemen jullie de voedselpakketten mee vanuit Nederland?

Nee, we gaan daar ter plaatse met het team boodschappen doen, en pakketten samenstellen. Met het plaatselijke team in Roemenië overleggen we wat het meest nodig is. Balen meel, olie en lang houdbare spullen zijn broodnodig voor de winter.

Hoe komen de pakketten op de juiste plek?

We zullen zelf met ons team naar de bergdorpjes gaan en de pakketten afgeven. Dit gaat bij ons altijd samen met persoonlijke aandacht, het brengen van het evangelie, bidden voor mensen; natuurlijk met respect en aandacht voor hun cultuur, en wat zij wel of niet willen.

Hoe weet je wie hulp nodig heeft?

Dit weten wij zelf niet, daarom werken we altijd samen met een plaatselijk team. Zij kennen de mensen, zij weten als geen ander waar de meest schrijnende situaties zijn, wie het beste deze pakketten kunnen gebruiken. Zij hebben en houden ook contact met deze mensen.

Kan ik nog steeds geven?

Heel graag! Via de button "doneren". Zet er evt. bij waarvoor je wilt geven.

Wat gebeurt er met geld wat over is?

Wat we over hebben aan "voedselpakketten-support" zullen we besteden aan noodhulp ter plekke. Denk aan hout voor de winter, medische hulp. Maar daarin moeten we heel selectief zijn en afgaan op het advies van het plaatselijke team. En anders blijft het in het potje waarvoor het gegeven is - voor een volgende reis.

Nogmaals, fantastisch dat er zo ruim gegeven wordt. We voelen ons gezegend, en gaan deze zegen met liefde doorgeven!!

Be blessed, Hans & Rolinka

Copyright © 2024 Weer een  Brovisuals  website
envelopescreenarrow-up-circle