Menu

Reisverslag Conferentie Roemenië

04-11-2022

Reisverslag Conferentie Roemenië

Deze week heeft Hans in 4 plattelands dorpjes mogen spreken. Specifiek in Roma gemeentes deze keer, op uitnodiging van de voorganger, waar Hans de vorige reis gesproken heeft. Er was een geestelijke klik, en honger naar meer onderwijs vanuit Gods woord.

In zijn jonge kinderjaren was dit letterlijk Hans z'n droom, om van dorp naar dorp te gaan om het evangelie te vertellen en met zijn gitaar te zingen en getuigen van Gods liefde.. Dit was nu heel letterlijk aan het gebeuren.

We mochten zien dat veel mensen een keuze maakten voor Jezus en aangaven Hem te willen volgen. Ook werden mensen vervuld met de Heilige Geest, bevrijd van angst en anderen kregen nieuwe inzichten in het Woord van God. Zo mooi om hier deel van te mogen zijn geweest. Het was voor onszelf zo kostbaar om te gast te zijn in de Roma cultuur. Wat een mooie mensen, wat een gastvrijheid, wat een lekker eten, en wat kunnen deze mensen luid en enthousiast en mooi zingen!!!

Hans wordt vertaald door voorganger Nelu Cocos
Deze kerk werd deze dag geopend! Weer een kerk, nu voor de mensen in Bagaciu.
Een warme begroeting, nog voordat we het kerkje binnenkwamen.
Hier kwamen mensen letterlijk van de straat naar binnen, zo aanstekelijk was het om de aanbidding te horen!
We hebben ook met hen mogen bidden.
Samen biddend voor een oudsten echtpaar van één van de gemeentes.
Een heel toegewijd team van aanbidders, die elke zondag hun gouden stemmen laten horen in meerdere gemeentes.
Mensen die naar voren kwamen om vrij te komen van angst, of om vervuld te worden met de Heilige Geest.

TEEN CHALLENGE

We mochten de week afsluiten met een bezoek aan Teen Challenge samen met Nieck. Voor de 2e keer mochten we hier spreken en bemoedigen en profeteren over de levens van deze mooie jongens die in een fase van rehabilisatie zijn om van hun verslaving af te komen. (Geen foto's ivm hun privacy.)

Heel erg mooi om binnen zo'n groep toegelaten te worden, om te zien dat ze zich openstellen in zo'n moeilijke fase van hun leven. De ontmoetingen waren heel bijzonder, en dit krijgt zeker een vervolg!!

Copyright © 2024 Weer een  Brovisuals  website
envelopescreenarrow-up-circle